Moi,

Nyt kun MasKi KyIF P07 yhteisjoukkue treenaa täysipainoisesti yhdessä, joukkue siirtyy myös yhteiseen Nimenhuutoon. Seuraa alla olevia ohjeita niin voit lisätä pelaajan/valmentajan sinne käyttämällä nykyisiä KyIF07-Nimenhuudon kirjautumistunnuksia. Sinun pitää olla kirjautuneena KyIF07-Nimenhuutoon kun aloitat pelaajan lisäämisen.

Ohjeet:

1) Mene osoitteeseen https://yjk07.nimenhuuto.com/public_join?pass=5hcdvq
2) Valitse "Olen pelaaja/joukkueen jäsen".
3) Varmista että nykyinen KyIF07:n käyttäjätunnus on valittuna, ja paina "Liity joukkueeseen".
4) Tarkista että puhelin- ja sähköpostitiedot siirtyivät yhteiseen Nimenhuutoon. Jos näin ei ole, käy lisäämässä ja aktivoimassa yhteystiedot.

Ensi viikosta eteenpäin viestintä, treenit ja pelit ovat vain yhteisessä Nimenhuudossa (https://yjk07.nimenhuuto.com/), joten kannattaa loppuviikon aikana käydä tekemässä nuo pari steppiä.

Laita viestiä alle jos pelaajan lisäämisessä on jotain ongelmia.

Ystävällisin terveisin,

Moikka!

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Toivottavasti kaikki ovat päässeet jo YJ-Nimenhuutoon mukaan!
Vielä en pysty teille antamaan enempää lisätietoja uudesta joukkueestamme, mutta ajattelin silti laittaa lyhyesti väliaikatietoja:

YJ-07-joukkueen vanhempien ilta on ke 8.11. Heikkilän koululla (Hirvitie 7) klo 18-20, asioina mm. joukkueen toimintasuunnitelma, budjetti sekä varustehankinnat. Toivottavasti mahdollisimman moni vanhempi pääsee paikalle keskustelemaan yhteisen joukkueen asioista! Päivämäärä kannattaa siis laittaa omaan kalenteriin, se löytyy myös jo YJ-Nimenhuudosta. Tänne KyIFin Nimenhuutoon en valitettavasti enää uusia tapahtumia päivitä, sillä siirrymme ensi viikosta alkaen yhteiseen Nimenhuutoon (ohjeet yllä olevassa viestissä).

YJ-joukkueen valmentajat ja joukkueenjohto ovat tavanneet taas kuluneella viikolla, ja olemme keskustelleet mm. budjettihahmotelmasta ja toiminnasta. Moni asia, kuten budjetti ja kausimaksu, ovat yhä auki ja työn alla, ja saamme teille lisätietoa varmasti viimeistään tuohon vanhempien iltaan.

Siihen saakka liikkuvat "huhut" ovat siis vasta alustavia hahmotelmia, joten pyydän teiltä malttia sekä kärsivällisyyttä. Tiedotamme vanhempia mahdollisimman pian yhteisesti, kunhan asiat selviävät ja varmistuvat :)

Siihen saakka kaikki pelaajat voivat ja saavat treenata ja osallistua YJ-tapahtumiin entiseen malliin. Vaikka uusi kausi alkaisikin virallisesti 1.11., pyydämme teiltä tietoa/päätöstä sitoutumisesta uuteen kauteen ja uuden joukkueen toimintaan vasta vanhempien illan jälkeen.

Nyt on siis hyvää aikaa vielä tutustua uusiin pelikavereihin, vanhempiin sekä yhteiseen toimintaan :)

Lämpimästi tervetuloa vanhempien iltaan!
Lokakuun lopun terveisin,

Marko

Ne jotka eivät ole sitä vielä tehneet, muistakaa käydä lisäämässä itsenne YJ-nimenhuutoon, josta löytyvät mm. tulevan viikon treenit.

T: Marko

Antti

Hei!
Antti on päättänyt pitää vähän taukoa jalkapallosta ja keskittyy nyt vaan jääkiekkoon.
T. Annika ja Antti

Hei! Kiitos ilmoituksesta! Iloista syksyä teille! Terv. Emmi

Markku

Hei!
Kiitos ja tsemiä kiekkoiluun!
YT. Markku

Jukka

FC Wild Turnaus 30,9-1,10 Siis nyt lauantaina ja sunnuntaina. Olisi muutamalle pelaajalle paikka YJ turnaukseen.
Jonne, Leo, Joonas, Frans, Anttu.
Pikaiset vastaukset pääseekö joku mukaan.

Andres

Anttukin mukana.

Pasi

Sunnuntaina Wild turnaukseen osallistuvat paikalla klo 12:15.

Aapo

Tervehdys!

Muistuttelen nyt tässä taas tulevasta turnauksesta. Yhtään buffavuoroa ei ole vielä varattu... Leivonnaisia on jo lupailtu, mutta esimerkiksi mokkapaloja tarvittaisiin vielä ainakin 8 pellillistä lisää. Tässä uudelleen linkki taulukkoon, jonne voi merkitä tuomisiaan ja buffavuoroja. Luettehan läpi vielä taulukosta myös ne muut tarpeet, joita turnaukseen tarvitaan ja merkitsette, jos teiltä jotain kyseisistä tavaroista löytyy lainaksi.

T: Marianna

Matias

Moi, nappasin alla olevan linkin Mariannan aiemmasta viestistä, sitä kautta pääsee suoraan taulukkoon:

terv. Kirsi

Aapo

Kiitos!

Hei!

Tässä tiedoksenne vuorot, jotka alkavat heti kun kunta ilmoittaa nurmien sulkeutuvan – ne päättyvät viimeistään 30.9, mutta suurella todennäköisyydellä jo aikaisemmin jos kunto heikkenee.

Nämä vuorot ovat voimassa AINOASTAAN lokakuun loppuun. Kunnalla on syyskuun viimeisellä viikolla (toivottavasti) palaveri, jossa jaetaan ensi vuoden vuorot – näin ollen talven ja kevään vuorot jaetaan vasta lokakuussa, viime tipalla.

KyIF-07 vuorot nurmien sulkeutumisesta lokakuun loppuun:
-Tekonurmi ma klo 16.45-18.00,
-Tekonurmi ti klo 18.15-19.30
-Gesterbyn koulun sali to klo 17.00-18.15 sekä
-Masalan Kupla pe klo 17.00-18.15.

Infoan lisää siirtymisajankohdasta (eli nurmien sulkeutumisesta) sekä loppusyksyn vuoroista, kunhan saan lisäinfoa itsekin!

Terv. Emmi

Roni