Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Kirkkonummi
Sarja Nappulat
Jäseniä 36
Valmentaja
Kirjaudu sisään lukeaksesi viesti.

Moi,

Nyt kun MasKi KyIF P07 yhteisjoukkue treenaa täysipainoisesti yhdessä, joukkue siirtyy myös yhteiseen Nimenhuutoon. Seuraa alla olevia ohjeita niin voit lisätä pelaajan/valmentajan sinne käyttämällä nykyisiä KyIF07-Nimenhuudon kirjautumistunnuksia. Sinun pitää olla kirjautuneena KyIF07-Nimenhuutoon kun aloitat pelaajan lisäämisen.

Ohjeet:

1) Mene osoitteeseen https://yjk07.nimenhuuto.com/public_join?pass=5hcdvq
2) Valitse "Olen pelaaja/joukkueen jäsen".
3) Varmista että nykyinen KyIF07:n käyttäjätunnus on valittuna, ja paina "Liity joukkueeseen".
4) Tarkista että puhelin- ja sähköpostitiedot siirtyivät yhteiseen Nimenhuutoon. Jos näin ei ole, käy lisäämässä ja aktivoimassa yhteystiedot.

Ensi viikosta eteenpäin viestintä, treenit ja pelit ovat vain yhteisessä Nimenhuudossa (https://yjk07.nimenhuuto.com/), joten kannattaa loppuviikon aikana käydä tekemässä nuo pari steppiä.

Laita viestiä alle jos pelaajan lisäämisessä on jotain ongelmia.

Ystävällisin terveisin,

Emmi

Moikka!

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Toivottavasti kaikki ovat päässeet jo YJ-Nimenhuutoon mukaan!
Vielä en pysty teille antamaan enempää lisätietoja uudesta joukkueestamme, mutta ajattelin silti laittaa lyhyesti väliaikatietoja:

YJ-07-joukkueen vanhempien ilta on ke 8.11. Heikkilän koululla (Hirvitie 7) klo 18-20, asioina mm. joukkueen toimintasuunnitelma, budjetti sekä varustehankinnat. Toivottavasti mahdollisimman moni vanhempi pääsee paikalle keskustelemaan yhteisen joukkueen asioista! Päivämäärä kannattaa siis laittaa omaan kalenteriin, se löytyy myös jo YJ-Nimenhuudosta. Tänne KyIFin Nimenhuutoon en valitettavasti enää uusia tapahtumia päivitä, sillä siirrymme ensi viikosta alkaen yhteiseen Nimenhuutoon (ohjeet yllä olevassa viestissä).

YJ-joukkueen valmentajat ja joukkueenjohto ovat tavanneet taas kuluneella viikolla, ja olemme keskustelleet mm. budjettihahmotelmasta ja toiminnasta. Moni asia, kuten budjetti ja kausimaksu, ovat yhä auki ja työn alla, ja saamme teille lisätietoa varmasti viimeistään tuohon vanhempien iltaan.

Siihen saakka liikkuvat "huhut" ovat siis vasta alustavia hahmotelmia, joten pyydän teiltä malttia sekä kärsivällisyyttä. Tiedotamme vanhempia mahdollisimman pian yhteisesti, kunhan asiat selviävät ja varmistuvat :)

Siihen saakka kaikki pelaajat voivat ja saavat treenata ja osallistua YJ-tapahtumiin entiseen malliin. Vaikka uusi kausi alkaisikin virallisesti 1.11., pyydämme teiltä tietoa/päätöstä sitoutumisesta uuteen kauteen ja uuden joukkueen toimintaan vasta vanhempien illan jälkeen.

Nyt on siis hyvää aikaa vielä tutustua uusiin pelikavereihin, vanhempiin sekä yhteiseen toimintaan :)

Lämpimästi tervetuloa vanhempien iltaan!
Lokakuun lopun terveisin,
Emmi

Marko

Ne jotka eivät ole sitä vielä tehneet, muistakaa käydä lisäämässä itsenne YJ-nimenhuutoon, josta löytyvät mm. tulevan viikon treenit.

T: Marko

Lue loput viestit